Domestic-Design-Grandaire-The-Penthouses-Berlin

Domestic Design | GRANDAIRE The Penthouses Berlin

MERKIDENTITEIT | VORMCONCEPT | GRAFISCH ONTWERP | BOX ONTWERP | DTP
AUGUSTUS 2019

Om de komst van GRANDAIRE, een exclusief nieuwbouw-project aan de Alexanderplatz Berlijn kenbaar te maken en bij potentiële kopers interesse op te wekken, kwam Domestic Design met de vraag een branding te ontwikkelen. GRANDAIRE The Penthouses verkoopt zeven penthouses in het hoog segment, high end.

Als fundament voor het visueel concept is gekozen voor ‘Wanneer je thuiskomt kom je in een oase van rust’. Een ‘oase van rust’ is de benaming voor een penthouse op de bovenste verdieping. Figuurlijk, een rustige plek (penthouse) in een dynamische stad.

Daarnaast is een oase minimalistisch en bevat het de natuurelementen water en begroeiing, iets waar je in de stad behoefte naar hebt. Dit is dan ook het uitgangspunt geworden van het ontwerp.

Dit geheel doorgevoerd in de grafische identiteit, brochure, box en materiaalkaarten. De focus is op de materiaalkeuze van het drukwerk gelegd, het tastbare. De papiersoorten voelen zijdezacht aan (vrouwelijk) en de omslag voelt als leer (mannelijk). Om meer allure te geven is er gekozen voor een papiersoort met een minimale glim erin. Daarnaast is er voor goudfolie en diepdruk gekozen in het drukwerk.

social media

Instagram
Linkedin

locatie

Speelhuislaan 171, 4815 CD Breda